Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies

Vanliga frågor

 

Hur blir jag medlem hos Vagnhallen CrossFit?

Kom gärna in och prata med en coach i boxen så hjälper vi dig! Du kan också mejla eller ringa oss. Se våra kontaktuppgifter.

För att träna CrossFit hos oss krävs att du först går en av våra nybörjarskurser ("on-ramp") eller har motsvarande kunskaper redan.

Behöver jag ha några förkunskaper eller hög fysisk status innan jag kommer till er?

Vi kommer att ta hand om dig och dina behov och lära dig det du behöver för att din utveckling ska gå i rätt riktning. Våra coacher kommer göra sitt yttersta för att du ska nå dina mål. I gengäld ser vi dock gärna att du som medlem tar ditt ansvar och försöker lära dig termer och tekniker som används.

För att träna CrossFit hos oss krävs att du först går en av våra nybörjarskurser ("on-ramp") eller har motsvarande kunskaper redan.

Hur börjar jag med CrossFit hos Vagnhallen?

Har du god erfarenhet av CrossFit sedan tidigare och vill prova något av de ordinarie passen?

Skriv till oss på info@vagnhallencrossfit.se hjälper vi er.


Har du ingen tidigare erfarenhet av CrossFit så vill vi att man går vår nybörjarkurs för att få grunderna i träningen samt en bra bild av vår filosofi och hur vi lägger upp träningspassen här på Vagnhallen CrossFit. Efter avslutad kurs är man välkommen att påbörja sin CrossFit-resa tillsammans med oss på Vagnhallen!

Läs mer om våra nybörjarkurser HÄR

Hur är det med bindningstider?

Vi tror inte på bindningstider när det kommer till träning och därmed har vi inga sådana. Vi har däremot en uppsägningstid på en månad.

Kan jag frysa mitt medlemsskap?

Ja, vid rimliga skäl såsom sjukdom och långtidsskador. Se våra medlemsvillkor för mer information.

Jag tränar varje dag. Kan jag träna CrossFit varje dag också?

Är du ny till CrossFit skulle vi rekommendera 2-4 pass i veckan beroende på din fysiska status, träningserfarenhet och givetvis vilka typ av pass som utförs. Reflektera över din träning och lyssna på din kropp. Den kommer tacka dig. Se till att träna SMART, inte mer!
Du kan med fördel kombinera CrossFit-passen med våra andra pass eller bara komma in och nyttja vårt Open Gym för egen styrke- eller teknikträning om så önskas.

Jag har en tidigare skada. Kan jag träna hos er?

Först och främst ska du rådfråga din läkare om vad denne anser vara bäst för dig. Därefter är det fritt fram att komma till oss och träna. Kravet vi har är att du informerar vår personal om ditt tillstånd och om det är någonting som hindrar dig eller gör ont. Om det gör ont bör du inte fortsätta med det du gör!

Varför är ni dyrare än vanliga gym?

Vid varje pass du deltar på får du en hängiven coach som lär dig teknik för de olika momenten, motiverar dig och hjälper dig att nå dina mål. Vår träningsprogrammering är designad för att ge dig resultat! Du kommer bli starkare. Du kommer bli snabbare. Du kommer bli smidigare!

Ge oss 6 månader och vi ger dig resultat du aldrig trodde att du skulle klara av att nå på egen hand. Vår lokal är "one of a kind" och med utrustning av högsta kvalitet får du möjlighet att träna CrossFit, tyngdlyftning och gymnastik på hög nivå som inte finns i samma utsträckning någon annanstans i Göteborg.

Vad betyder WoD?

WoD är en förkortning av engelskans "Workout of the Day" och är helt enkelt dagens pass som du utför. Dagens pass skiljer sig från dag till dag för att träningen ska bli så allsidig som möjligt.

Icke att förväxla med MetCon som står för metabolic conditioning och är den flåsigare och mer intensiva delen av dagens WoD.

 
Laddar...