Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies
Nyhet

Vagnhallen Crossfit utökar sitt samarbete med Eleiko för att bygga förstklassig träningsanläggning i Göteborg

Vagnhallen Crossfit har meddelat om ett projekt för att öppna en ny lokal fullt utrustad med premium-utrustning från Eleiko, en ledande tillverkare av träningsutrustning.

"Samarbetet handlar om mer än bara utrustning. Tillsammans med Eleiko strävar vi efter att skapa en inspirerande miljö som präglas av funktionalitet och säkerhet”, säger Sharam Alborz, VD för Vagnhallen Crossfit.

Den nya lokalen som öppnar i januari 2024 kommer att erbjuda ett brett utbud av Eleiko-utrustning, inklusive en unik 20 meter lång rigg. Totalt sett kommer hela anläggningen innehålla två klassytor, en dedikerad yta för egenträning, en separat avdelning för tyngdlyftning och styrkelyft samt omklädningsrum med bastu.

"Projektet med Vagnhallen ger oss en möjlighet att visa upp ett komplett utbud av våra produkter i en aktiv träningsmiljö", säger Erik Blomberg, VD för Eleiko.

"Eleiko är känt för sin exceptionella kvalitet och innovation inom träningsutrustning. Satsningen speglar vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet i varje aspekt av vår verksamhet" tillägger Sharam.

 

För mer information eller för att boka ett besök på Vagnhallen Crossfit, vänligen kontakta:
Sharam Alborz, VD
0733-833 255
sharam@vagnhallencrossfit.se

Om Vagnhallen Crossfit:
Vagnhallen är en träningsanläggning i Göteborg med inriktning på CrossFit, tyngdlyftning, styrkelyft och Funktionell fitness. Vagnhallen grundades 2014 och drivs av aktiebolaget Two Kings Performance AB. För mer information, besök www.vagnhallencrossfit.se.

Om Eleiko:
Eleiko har sedan 60 år tillbaka designat och tillverkat precisionsanpassad styrkeutrustning för världsledande tävlingar och träningsanläggningar. Eleiko är branschledande med sina högkvalitativa, hållbara och innovativa produkter. För mer information, besök www.eleiko.com.

DELNINGSLÄNKAR:
Webb: http://www.vagnhallencrossfit.se
Facebook: https://www.facebook.com/vagnhallenCF
Instagram: http://instagram.com/vagnhallencrossfit

Laddar...