Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies
Nyhet

Sommar-erbjudande!

Vi älskar sommaren och vi älskar dessutom att träna under denna härliga årstid! Därför kommer vi återigen att erbjuda ”sommarkortet” som alla befintliga och nya medlemmar kan ta del av!

Erbjudandet finns i begränsad upplaga (40st kort) och går att köpa i receptionen eller via info@vagnhallencrossfit.se fram till och med lördagen den 20:e maj. (för nya medlemmar fram till 31:e maj)

INFO OM ERBJUDANDET: 2095kr för juni, juli och augusti (ord pris för autogiro 2700kr)

  • Har du autogiromedlemskap: Då pausar vi dragningarna för dessa tre månaderna och du betalar för ditt sommarkort i kassan. Första autogirodragningen faller åter i systemet 1:a vardagen i september (för september)

  • Har du dagskort via autogiro: Då får du full tillgång till samtliga klasser under sommaren för att i september sedan återgå till det vanliga upplägget med vardagar fram till 16.30.

  • Har du 6 eller 12 månderskort: Då förlänger vi ditt aktiva kort med motsvarande 3 månader.

  • Har du klippkort: Då får du full tillgång till samtliga klasser under sommaren. Vi förlänger även giltighetstiden på ditt klipport med motsvarande tre månader och du sparar dina kvarvarande klipp till efter sommaren (dvs från och med 1:a september börjar det gälla igen).

  • Har du inget medlemskort och inte tränat CrossFit tidigare: Då behöver du gå vår nybörjarkurs ON-RAMP och sedan ta del av erbjudandet. (OBS! endast en kurs kvar innan sommaruppehåll)

Laddar...